حمله امام جمعه شمیرانات به باند حاکم

 

امام جمعه شميرانات تاكيد كرد: با شناخت دقیق و صحیح از هویت رویدادهای انتخاباتی در نامزدها و طرفداران آنها و باتوجه به شاخصه‌های انقلاب مخملی و انقلاب‌های رنگین در کشورهای آسیایی و اروپایی انگیزه و ساز و کار براندازی نظام سیاسی اجتماعی و یا دولت قانونی در درگیری‌های انتخابات ایران منتفی است.


به گزارش ايلنا حجت‌الاسلام محسن دعاگو در خطبه دوم نماز جمعه شميرانات به تحلیل تحولات سیاسی روز تحت عنوان توطئه براندازی راهبرد همیشگی دشمنان جمهوری اسلامی پرداخت و گفت: پیروزی انقلاب اسلامی، قطب بندی های بین‌المللی و معادلات فرهنگی سیاسی جامعه جهانی را دگرگون ساخت نظامهای ماتریالیستی شرق و غرب با محوریت اتحاد جماهیر شوروی و ایالات متحده آمریکا از هیچ توطئه‌ای برای براندازی جمهوری اسلامی خودداری نکردند جنگ و کودتای نظامی، تهاجم فرهنگی، کودتای سیاسی، جنگ روانی، فشار سیاسی و تحریم اقتصادی گزینه‌های آشکار و غیرقابل انکاری بودند که علیه اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی از آغاز پیروزی انقلاب تا شرایط کنونی بکار رفتند.


وی افزود: برای تسلط بر جامعه جهانی در قالب جهانی‌سازی، سکولارسازی جهان اسلام را برنامه‌ریزی کردند برای حاکمیت نظامهای لیبرال دموکراسی غربی در جوامع اسلامی، ایران را مانع اصلی می دانستند و حضور شکوهمند و قدرتمند ایران را در محور قطب جهان اسلام بر نمی تافتند در دوران موسوم به اصلاحات به ترویج لیبرالیسم و سکولاریسم پرداختند، همه پرسی قانون‌اساسی و همه پرسی اصلاحات را بوسیله دوستان ناآگاه و دشمنان آگاه در رسانه‌های مکتوب ،دیداری و شنیداری، تبلیغاتی کردند.


وي ادامه داد: برای محاصره ایران با نیروهای نظامی و حمایت از سکولارهای برانداز در شرایط بحرانی سازماندهی و برنامه‌ریزی کرده بودند. هوشیاری ملت سرافراز ایران اسلامی و تدابیر رهبری نظام دینی توطئه براندازی را با ناکامی و رسوائی مواجه ساخت توطئه‌های غرب در بسترهای گوناگون فتنه‌گری و خصومت ورزی و پایداری ملت مسلمان ایران در برابر امواج توطئه‌گری هرگز نقطه پایان ندارد با تکیه بر عنایت خدا نتیجه همه درگیری ها پیروزی ایران و ناکامی دشمنان است.


عضو ارشد جامعه روحانيت مبارز رویدادهای سیاسی پیش و پس از رای‌گیری را رقابت ها و درگیری‌های انتخاباتی تحلیل كرد و گفت: با شناخت دقیق و صحیح از هویت رویدادهای انتخاباتی در نامزدها و طرفداران آنها و باتوجه به شاخصه‌های انقلاب مخملی و انقلابهای رنگین در کشورهای آسیایی و اروپایی انگیزه و ساز و کار براندازی نظام سیاسی اجتماعی و یا دولت قانونی در درگیری‌های انتخابات ایران منتفی است.


وی تصريح كرد: انقلاب مخملی که دگرگونی نظام سیاسی اجتماعی با جهش سریع و وسیع توده‌های مردمی بدون خونریزی است نوامبر 1989 میلادی (20 سال قبل) در چکسلواکی صورت گرفت و به سرنگونی رژیم کمونیستی و تشکیل جمهوری چکسلواکی به رهبری واسلاو هاول انجامید که باتوجه به مخمل‌های بکار رفته در محل تجمع مخالفین و یا نام گروه موزیک مورد علاقه واسلاو هاول، انقلاب مخملی نامیده شد نسبت دادن انگیزه چنین انقلابی به ملت مسلمان ایران و نامزدهای انتخاباتیشان از هیچ مبنا و اعتباری برخوردار نیست.


دعاگو خاطر نشان كرد: انقلاب‌های رنگین به خیزش اعتراض آمیز اقشار مردمی برای براندازی دولت یا نامزد پیروز انتخابات با توسل به فشار سیاسی و راه‌کارهای قانونی اطلاق می‌شود و بدلیل انتخاب رنگ ویژه در اکثر آنها انقلاب رنگین نامیده می‌شوند.


وي به تشريح انقلاب‌هاي رنگي رخ داده در كشورهاي جهان پرداخت و گفت: اولین انقلاب رنگین به نام انقلاب پنجم اکتبر سال 2000 میلادی در صربستان با اعتراض شدید مردمی علیه رئیس جمهور وقت سازماندهی شد به استعفای رئیس جمهور و سقوط دولت انجامید.


امام جمعه شميرانات ياد‌آور شد: دومین انقلاب رنگین موسوم به ”انقلاب گل‌ رز“ به بهانه تقلب انتخاباتی سال 2003 میلادی در گرجستان به پیروزی رسید و به برکناری رئیس جمهور و به قدرت رسیدن رقیب آن انجامید و سومین انقلاب رنگین نيز بنام انقلاب نارنجی سال 2004 میلادی در اوکراین به دنبال مسموم شدن رقیب انتخاباتی رئیس جمهور با ابطال انتخابات توسط پارلمان به پیروزی رسید و نامزد مسموم شده با کسب 52 درصد آراء قدرت را بدست گرفت.


وي ادامه داد: چهارمین انقلاب رنگی بنام انقلاب ”گل لاله“ فوریه 2005 میلادی در قرقیزستان به پیروزی مخالفان سرنگونی دولت و تشکیل دولت جدید به رهبری رقیب رئیس جمهور برکنار شده انجامید در همه این اعتراضات هدف تغییر دولت از طرق قانونی و محرک و مشوق همه این انقلاب‌ها سیاستمداران آمریکائی و اروپائی بودند در انقلاب‌های رنگی اساساً بحثی از سرنگونی نظام سیاسی اجتماعی وجود ندارد و همه نامزدهای انتخاباتی برای پیروزی و تصدی مناصب قدرت سیاسی به درگیری می پردازند.


دعاگو ادعای وجود انقلاب رنگین به انگیزه براندازی دولت قانونی را ناشی از ناآگاهی سیاسی و تلاش ناشیانه برای قالب سازی سیاسی و توجیه رفتارهای مخالف با قانون اساسی و موازین قانونی دانست و گفت: در رقابت‌های انتخاباتی همه نامزدها و طرفدارانشان به تصرف مناصب اجرایی با پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری می اندیشیدند. نهمین دوره ریاست جمهوری به حکم قانون به پایان می‌رسید و برگزاری انتخابات و رقابت‌های انتخاباتی بهترین دلیل برای اندیشیدن نامزدها و طرفدارانشان به دهمین دوره ریاست جمهوری است. بعد از اتمام دوره رياست جمهوري نهم،دولتي وجود نداشت تا نامزدها و طرفدارانشان برای براندازی آن برنامه ریزی کنند.


وی در پايان تاكيد كرد:تشکیل دولت دهم پس از طی مراحل تنفیذ و تحلیف میسر می‌شد و در زمان درگیری‌های انتخاباتی وجود نداشت تا به توطئه براندازی نرم گرفتار شود. مدعیان انقلاب رنگین برای انتقال قدرت سیاسی از رئیس جمهور قانونی کدام دولت را با خطر براندازی روبرو می‌بینند و نسخه کدام انقلاب رنگین را برای درگیری‌های انتخاباتی ایران می پیچند.